Monday, May 4, 2009

cuak is a prostitute haha



kan aku dah cakap ni tajuk post aku haha, kan cuaak :)

oh yaah, looky here




i made it last night, fabric markers, preetttay good huh for my first attempt :)
okay, so today err, not much learning i think, had to stand on ze chair during sejarah, biasa la tu, err and as usual, arip got the daily beating haha, balik, dating haha citoo je ;)
and a few jumps on the trampoliine.

2 comments:

Shahira Zainul said...

HAHA , ze chair pn blh ? nice tee la weh , tp kalau baju tu kain dia okay lg , lg okay kot :)

Ahmad Hisan said...

ze chair french la weh haha
yeah tau, kain yg tu tshirt dalam punyaa