Friday, November 7, 2008

errr, hello? haha

november 8 2008 ; 3.36 am

oh hye :) it's been 2 months since i last tulis2 anything haha. ok la. let's get on with the show. thursday aritu, ahmadhisan pergi ke sekolah. sepatutnya, haritu die kene pg pool sbb nak ade balbalbalblaa utk pg sarawak next week. so saje la buat2 x bwk baju. ( x nak sunburn punye pasal ) pastu lepak je la klass. maen uno ngan foo. pompuan sume x dtg. except for nadiera and hazimah. laki boleh thn la. ade la dlm 5 , 6 org kot. pastu dlm kol 2 tu teacher salbiah @ sally masuk klass. haha. then sham ajak la teacher maen game ape tah yg kene masukkan cam bende bulat kecik2 sampia la die berturut2. sham kalah. pastu mule la x puas hati hahaha. teacher ape lg, gelak je la. sambil itu, ahmadhisan sdg menikmati the nasi lemak which he bought from nizam for just 1 ringgit haha. and the nasi lemak was reaslly sedap! money well spent haha. then went home, . had a short nap and went to salahuddin saufry's house. cuak,izzul,balok and muz were also present. the reason we were there is beacuse we were planning on doing the shooting for our end of the year project , titled ; the fallen. hehe. okay, first2 skali buat la sket briefing en haha. sambil2 briefing tu ade la bedolbedol tu sebok maen guitar hero je haha. briefing pon terdelay la kejap. haha. and yes, cuak mmg hebat maen guitar hero pfft. okay, sambung . then start la shooting blablablabal. ahmadhisan memainkan peranan sbg cameraman / co-director and muz jd director ( kan? ) . time tu kite plan nak buat scene di mane hero kite jalan ke rumah kwn die utk bermaen sesuatu permainan video yg tidak pernah dimaennye ( sng cite cuak ajak salah maen guitar hero [name guitar hero ditukar kpd music master supaya tidak dikenakan saman hakcipta :) ] haa ) . damdamdamdumdum siap la shooting :) then pg la kejap ngadap pc salah. balok ade bg idea yg boleh thn juga bestnye. balok ckp ''ko cube amek controller ps2 kau, then ko pg youtube, ko bukak guitar hero, buat full-screen. pastu kau buat2 maen la . bile dah buat sume blabalbalabla trase cam maen btol2 plak. haha. tp mmg owh. seronok bai. ape2 lagu ade :P. okay la. dah habes maen tu pg la kat atap salah. tgk pemandangan paroi jaya ( a little taman in seremban ) pastu muz maen2 la ngan handycam yg sering di salahsebutkan dgn webcam ngeh. nnt kalo ahmadhisan rajin, die upload kan la vid yg direkod hoho.


okay, mlm khamis tu plak, balok minx tlg editkan ms bobo. pfft. ahmadhisan baaruuu je nak maen guitar hero hesh. xpexpe. sabar. tlg la jugak. then ckp la kat balok , weh, aku sambung esok la. penat la. then ok je la. rasenye tido dlm 1230 kot. haaa. pastu esok tu pg laa sekola. pg2 masuk klass , ramai gile bdk dtg. x la cam semalam tu haha. pg assembly, then ddk la dlm kelas. dgr bebudak pompuan gossip2 ( i was sitting at my desk, and the girls were just 1 desk away from me so go figure la ) haha. then ade la name aku terselit. diam saje haha. then diorang ckp la weh die kan, tu la, haaa die hensem blabalbalabla. haha. pastu rehat mkn, pg naek klass, tunjuk izzul vid semala nye shooting, then sambung la shooting dekat2 ngan surau. pastu ade la dgr2 bdk ckp ade spotcheck, so ddk la kat pool. ltk cam kat _______ ok so tgk la budak2 maen tolak2. pastu bile dah boring tgk, blk la kelas. then, masuk2 je, ckg ckp, "gotong royong! " dlm hati aku cam, ''uurghhh malasmalas. haha. sapusapu, then balek! weee. mkn jap, mandi, pg la semayang dgn atok. the khutbah tertido. bese la tu kan. :D pastu balek, tros landing kat tv sampaaaai la 6 lebih. then bgn je mkn la kopok lekor, kuih donat kecik2 yg warne cokolat tu,and setengah bungkus mee goreng ( and yes i was effingly hungry when i mad this post haha ) then mule lah online pada jam 9.30 mlm rasenye. ckpckpckpckpckpckpckpc je la memanjang haha. sampai kol 230. nyte :) pastu maen lg guitar hero haha sampai la skarang ni. so yeah, kalo ahmadhisan berase rajin, die akan buat lah lg post amende tah haha. so ermmm, bye haha

:D


november 8 2008 ; 4.19 am

0 comments: